Son dakika: Erdoğan’dan ABD’de kritik temas! Miçotakis ile görüştü…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) başkenti Washington’da NATO Atlantik Konseyi Devlet ve Hükûmet Başkanları Oturumu’na katıldı. Zirvenin yapıldığı Walter E. Convention Center’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından, NATO üyesi ülkelerin devlet ve hükûmet başkanları aile fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, NATO Atlantik Konseyi Devlet ve Hükûmet Başkanları Oturumu’na katıldı. Erdoğan’ın liderlerle diplomasi trafiği devam ediyor.

MİÇOTAKİS İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere geldiği ABD’nin başkenti Washington’daki temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, zirve kapsamında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile zirvenin yapıldığı Walter E. Convention Center’da bir araya geldi.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç yer aldı.

MACARİSTAN BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’daki ilk gün temasları kapsamında Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüşmüştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir